vidaXL 80105

vidaXL 80105

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse vidaXL: vidaXL Volan jocuri

Esperanza Stering Wheel NITRO (EGW102) Volan jocuri de la 247,50 RON Esperanza Stering Wheel NITRO (EGW102) Flashfire Suzuka F111 Volan jocuri de la 863,98 RON Flashfire Suzuka F111 Thrustmaster Ferrari 250 GTO Add-On Volan jocuri 2 233,99 RON Thrustmaster Ferrari 250 GTO Add-On Subsonic Superdrive Multi (SA5578) Volan jocuri de la 261,99 RON Subsonic Superdrive Multi (SA5578)
Descrierea produsului
Wireless Nu
Pedală Două pedale
Schimbător de viteză Da
Maneta schimbator Nu
Force Feedback  Nu
Compatibilitate
PC
Playstation 2
Playstation 3

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Acest volan pentru curse este livrat cu un stick de control și butoane receptive, oferindu-vă tot controlul de care aveți nevoie. Volanul este proiectat ergonomic, cauciucat și echilibrat. Este moale și plăcut la atingere, pentru a vă putea bucura de joc ore întregi, fără a obosi. De asemenea, volanul de jocuri are un cadran de reglare a sensibilității ce permite ajustări în timpul jocului. Volanul de curse suportă un feedback al vibrațiilor realist pentru efecte asemănătoare celor din realitate la fiecare lovire, tamponare sau întoarcere. Volanul poate fi fixat pe masă sau birou datorită celor 2 cleme. Pedalele mari pentru picioare oferă accelerație analog (pedala dreapta) și frânare (pedala stângă) și au fost îmbunătățite pentru stabilitate maximă. Distrați-vă cu volanul nostru pentru jocuri de curse!

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.